تجربه سفر به دبی در فصل بهار

2.4
از 10 رای
تقویم ۱۴۰۳ لست‌سکند - جایگاه K - دسکتاپ
تجربه سفر به دبی در فصل بهار
آموزش سفرنامه‌ نویسی
11 اردیبهشت 1403 12:50
4
1K

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه من خودم قبل از سفر، در مورد اون کلی تحقیق میکنم و سفرنامه های زیادی هم میخونم ( اکثرا در همین سایت lastsecond.ir) تصمیم گرفتم سفرنامه خودم رو بنویسم تا کمکی بشه به کسانی که میخوان سفر کنن. توی این سفرنامه چند تا راهنمایی میکنم در رابطه با آب و هوای دبی، اینترنت، تفریحات دبی و هزینه هاش، انتخاب هتل، هزینه رفت و آمد در دبی، هزینه غذا و  ... که هر کسی نیاز داره این مقاله رو بخونه تا با مشکل مواجه نشه.

در اواخر اردیبهشت 1402 تصمیم گرفتم با همسر و فرزند 1 سالم به دبی سفر کنم. در این زمان درهم حدود 14500 تومن بود. مقداری درهم از ایران تهیه کردم تا نیازی به تبدیل پول توی دبی نداشته باشم. یه خورده زیادتر از مقداری که نیاز داشتم هم گرفتم تا اگه نیاز شد استفاده کنم و اگه هم نیاز نشد که داخل ایران دوباره اونو به ریال تبدیل کنم. قبل از سفر خیلی سعی میکنم هزینه ها رو مدیریت کنم برای همین در مورد همه چیز تحقیق میکنم. با مقایسه ای که انجام دادم متوجه شدم اگه با تور دبی سفر کنم هزینه ها به صرفه تر هست و نگران بعضی چیزها نمیخاد باشم مثل بیمه مسافرتی و ترانسفر فرودگاهی و ... برای همین یک آژانس مسافرتی انتخاب کردم و یک تور 5 روزه دبی گرفتم.

شرکت هواپیمایی ایران ایر بود که پرواز بدون تاخیر از تهران به مقصد دبی انجام شد (و همین طور برای برگشت هیچ تاخیری نداشت). فرودگاه دبی دقیقا وسط شهره و مثل فرودگاه امام یا استانبول نیست که 1 ساعت تا شهر فاصله داشته باشه، و به راحتی میتونید خودتون از فرودگاه خارج شید و با تاکسی به مقصد برید ولی ما با ترانسفر مربوط به تور رفتیم که کلی هم معطل بقیه مسافرها شدیم. داخل فرودگاه وقتی از هواپیما پیاده میشید سوار مترو میشید و به قسمت کنترل پاسپورت میرید و بعد توی سالن منتظر ترانسفر شدیم. خوشبختانه وای فای رایگان هم اونجا داشت و تونستیم خودمون رو سرگرم کنیم.

یه ترفند جالب هم یکی زد که برای بقیه کشورهای جهان به غیر از ایران قفله. اون شخص که از افراد تور نبود اومد کنار ما نشست و راننده سرویس اومد و اسم آژانس رو گفت تا برای رفتن به هتل آماده بشیم و مسافرها هتل های مختلف داشتن. ایشون هم با ما اومد سوار سرویس شد و وسط های راه اسم هتلش رو به راننده گفت و راننده تو لیستش نگاه کرد و دید اصلا همچین هتلی توی لیستش نیست و اون شخص هم داد و بیداد میکرد که من رو باید برسونی هتل یا برگردونی فرودگاه و راننده بنده خدا هم از همه چی بی خبر مجبور شد ایشون رو برسونه هتل.

اواخر اردیبهشت که ما رفتیم دبی هوا زیاد گرم نبود و قابل تحمل بود به خصوص شب ها که دیگه خیلی خوب بود و دبی هم پر از مسافر بود. در رابطه با اینترنت بگم که تصمیم گرفتم رومینگ همراه اول رو فعال کنم چون استفاده زیادی نداشتم و هتل هم وای فای میداد برای همین فقط برای مسیریابی در بیرون از هتل نیاز داشتم. هزینه اینترنت حدود 400 هزار تومن شد که یادتون باشه باید از داخل ایران فعال کنید وگرنه اونجا نمیشه. سرعتش خوب بود و راضی کننده بود. توی فرودگاه موقع کنترل پاسپورت دو تا سیم کارت رایگان هم به ما دادن که هر کدوم 1 گیگ اینترنت 1 روزه داشت و من اصلا بازشون هم نکردم. دو تا اپراتور اینترنت هست توی دبی شرکت du و شرکت اتصالات که شرکت اتصالات تعریفه های بهتری داره و پیشنهاد میدم اونو بگیرید و از پرسرعت ترین اینترنت دنیا لذت ببرید.

لیست قیمت تورهای اقساطی دبی

صبح روز اول تصمیم گرفتیم به سیتی سنتر دیره بریم که محبوبیت زیادی بین ایرانی ها داره ولی متاسفانه همه چیز خیلی گرون بود. تو دبی تا دلتون بخاد مرکز خرید و فروشگاه هست پس اصلا نگران این موضوع نباشید که کجا برم خرید. یک سری فروشگاه هایی هم هست که مثلا همه چیز از 5 تا 15 درهم هست مثل فروشگاه های Gate. فروشگاه های Day to Day هم هست که میتونید خرید کنید ولی بیشتر برای خرید سوغاتی مناسب هستن. دبی مال هم یکی از جاهایی بود که برای خرید رفتیم با اینکه تمام فروشگاه ها برند های معتبر دنیا هستن ولی اگه حوصله داشته باشید و بگردید قیمت های خوب هم میتونید پیدا کنید.

در مورد تفریحات دبی بگم که با توجه با تایمی که ما رفتیم دهکده جهانی تعطیل بود و فقط در پاییز و زمستان باز هست و یکی از جاهایی هست که خیلی دوست داشتم برم چون تعریفش رو زیاد شنیده بودم ولی متاسفانه نشد. یک تور سافاری از راهنمای ایرانیمون که مربوط به تور بود گرفتیم سعی کنید از ایرانی ها تور سافاری بگیرید چون کمپ هایی میبرن که اکثرا ایرانی های دیگه هستن و بیشتر خوش میگذره چون ممکنه کمپ هایی که مربوط به پاکستانی ها یا کشورهای دیگه باشه ارزون تر باشه و گول نخورید.

حدودا نفری 250 درهم شد هزینه هر نفر برای سافاری که با لندکروز میان جلوی هتل ساعت 3 ظهر و به محل مخصوص سافاری میبره که حدود 1 ساعت هم توی راه هستید تا برسید یعنی از ساعت 3 تا 9 شب گیر هستید. شام هم همون جا رایگان میدن که زیاد کیفیت نداره ولی بد نیست و علاوه بر سافاری برنامه های دیگه هم توی کمپ ها اجرا میشه. یکی دیگه از تفریحاتی که ما انتخاب کردیم آکواریوم دبی مال بود که از خود هتل گرفتیم حدود ۱۸۰ درهم برای هر نفر قیمتش بود ولی اگه از خود باجه دبی مال بخواهید بخرید گرون تر هست از هتل بخرید به صرفه تر هست. آکواریوم دبی به نظر من نسبت به هزینه ای که میکنید اصلا ارزش ندارد و از همون بیرونش قشنگ تر هست و پولی که میدید میرید داخل هیچ چیز خاصی ندارد اصلا پیشنهاد نمی‌دم. 

در مورد شهر بازی هم من IMG رو پیشنهاد میدم که حدود 400 درهم برای هر نفر باید هزینه کنید و در مورد پارک آبی هم وایلد وادی به نظرم از بقیه بهتره که حدود 400 درهم باید هزینه کنید براش. در مورد بقیه تفریحات دبی هم تا اندازه ای که می‌دونم میگم شاید به درد کسی بخوره. یکی از تفریحات نسبتا ارزون قیمتی که پیشنهاد میدم سوار شدن قایق توی ماریانای دبی هست که تجربه خیلی قشنگی می‌تونه بشه. قایق ها و کشتی های مختلف قیمت هاش با هم فرق داره پس قبلش یه مقایسه انجام بدید.

بازدید از مرکل گاردن هم از تفریحات نسبتا ارزون دبی به حساب میاد که اگه علاقه داشته باشید گزینه مناسبی هست. یکی از جاهایی که تعریفش رو زیاد شنیدم موزه آینده بود که تو خیابون شیخ زاید هست و با مترو میتونید به اونجا برید. بازدید از طبقه اول رایگان هست و حتما توصیه میکنم کسی اگه علاقه داره بره البته خودم وقت نکردم و به نظرم ۵ روز برای گشتن توی دبی خیلی کمه و حداقل ۷ تا ۱۰ روز مناسب باشه ولی خب هزینه ها هم زیاد میشه.

خیابان شیخ زاید
خیابان شیخ زاید

ما یک هتل چهار ستاره در منطقه دیره گرفتیم به اسم ramada plaza by wyndham که نزدیک به ایستگاه مترو بود و سر چهارراه هم بود. در همان ابتدا به ازای هرشب 15 درهم جهت مالیات اخذ می شد که تعدادی مسافر بدلیل عدم اطلاع رسانی جا میخوردند ولی ما بخاطر آشنایی از قبل مشکلی با این موضوع نداشتیم . این هتل مسافران ایرانی زیادی نداشت. بیشتر مسافرها هندی بودند ولی هتل خیلی تر و تمیزی بود پرسنل اون هم خیلی خوش برخورد بودند. صبحونه هتل هم عالی بود و هر چیزی که می خواستید داشت به اضافه چند مدل غذای هندی. اطراف هتل پر از فروشگاه های بزرگ با تنوع جنس بسیار زیاد ولی قیمت ها زیاد مناسب نبود که بشه زیاد خرید کرد. 

برای رفت و آمد از مترو استفاده میکردیم که خیلی شلوغ بود و پر از هندی و پاکستانی که معمولا جای نشستن گیر نمیومد و واقعا توی رفت و آمد اذیت شدیم پیشنهاد میدم حتما هتل رو در خیابون شیخ زاید انتخاب کنید تا به همه چیز نزدیک باشید حتی اگه یک هتل سطح پایین تر میگیرید ولی یه نکته هم بگم که هزینه ها تو منطقه دیره خیلی کمتری مثلاً یه آب معدنی کوچک  توی ایستگاه دیره ۱ درهم بود ولی توی ایستگاه دبی مال ۳ درهم. حالا دیگه هزینه رستوران ها و فست فود ها رو هم همین جوری حساب کنید.

توی فوت کورت دبی مال اگه برید غذاهای انواع کشورها رو میتونید ببینید و لذت ببرید از کوبیده ایرانی تا غذاهای چینی و تاکوی میکزیکی و فست فود های آمریکایی. قیمت غذا در دبی حدودا ۲۰ تا ۳۰ درهم بود مثلاً مک دونالد حدودا ۲۰ درهم بود. ما فقط مک دونالد می‌رفتیم ولی ساندویچ های کوچیکی داره برای ما ایرانی ها پیش غذا حساب میشه. از ایستگاه مترو دبی مال که بخواهید وارد دبی مال بشید یک راهرو طولانی که ریل های برقی داره و اصلا نیازی نیست راه برید وجود داره و نگران این موضوع نباشید که تو روزهای گرم چطوری باید این مسیر رو طی کنید.

توی دبی میوه زیاد گرون نیست تقریبا مثل ایران هست ولی غذاها یه خورده گرون هستن برای همین من از یه فست فود خیلی معمولی میرفتم غذا می‌گرفتم توی همون منطقه دیره که ساندویچ هاش حدود ۵ درهم بود ولی فقط برای رفع تکلیفی بود چون نمی‌خواستم برای غذا هزینه کنم.

ما برای رفت و آمد از مترو استفاده می کردیم که معمولا پر بود و بعضی وقت ها مجبور بودیم وایسیم تا چند تا مترو رد بشه و مترو خلوت تر رو سوار بشیم ولی هر مترو حدود4 دقیقه بعد میاد. یک بلیت VIP هم داره که قیمت بلیتش دقیقا 2 برابر هست که اگه کارت گلد بگیرید میتونید تو اون قسمت بشینید که واگن جلو هست. هزینه هر سفر برای کارت معمولی بین 5 تا 7 درهم هست. برای مسیر های کوتاه تاکسی بگیرید حدود 50-60 درهم میشه (با نرم افزارهای Careem یا Uber) و خودتون رو زیاد درگیر مترو نکنید. نرم افزار Careem قیمت هاش مناسب تر هست ولی ماشین هایی که Uber داره بهترن دیگه تصمیم با خودتون که از کدوم شرکت سرویس بگیرید.

در مورد ساحل های دبی هم خیلی تحقیق کردم با خیال راحت برید JBR Beach که هم رایگان هست و هم به نظرم بهترین ساحل دبی هست که چرخ و فلک دبی هم اونجا قرار داره ( روزی که ما رفتیم چرخ و فلک تعطیل بود) و همچنین مارینای دبی. یک بعد از ظهر کامل رو میتونید اونجا بگذرونید. برای دوش هایی که اونجا هست باید سکه داشته باشید تا فعال بشه با خودتون ببرید اگه نیاز داشتید استفاده کنید.

مارینا
مارینا

یک روز صبح تصمیم گرفتیم بریم دبی فریم رو ببینیم. اول با مترو تا نزدیکای پارک رفتیم و از اونجا با تاکسی اینترنتی Careem به پارک زعبیل رفتیم. همون طور که میدونید دبی فریم در پارک زعبیل قرار داره ولی از اونجایی که همه چیز تو دبی پولی هست ورودی دبی فریم هم حدود 50 درهم بود ولی ما از درب دیگه پارک وارد شدیم که حدود 5 درهم هزینش بود و تا نزدیک دبی فریم رفتیم و راحت عکس گرفتیم! صبح یه خورده هوا گرم بود و توی پارک زعبیل اذیت شدیم. برای نهار هم یه فست فود مک دونالد همون اطراف پیدا کردم و نهار رو اونجا خوردیم و بعد از اون به سمت هتل حرکت کردیم.

دبی فریم
دبی فریم
پارک زعبیل
پارک زعبیل

روز آخر چک اوت رو انجام دادیم و چمدون ها و وسایل رو گذاشتیم توی لابی هتل و برای بار دوم به دبی مال رفتیم. دبی مال یه شهریه برای خودش. دو تا فوت کورت بزرگ داره. یه زمین اسکی روی یخ که بیشتر بچه ها بازی میکنن. آکوارویم و آبشار مصنوعی قشنگی که برای عکس گرفتن خیلی جالبه. از درب پشتی که خارج بشید فواره دبی هست که شب ها روشن میشه و همچنین ویو از برج خلیفه. یه بازدید از آکواریوم دبی انجام دادیم و برگشتیم هتل و منتظر شدیم ترانسفر تور بیاد دنبالمون و ما رو به فرودگاه ببره. 

برج خلیفه
برج خلیفه

سفر به دبی تجربه خیلی خاصی بود و از تماشای برج های بلند و شهر مدرن لذت بردم ولی یه سفر لاکچری به حساب میاد و باید پول زیاد خرج کنید تا بیشتر بهتون خوش بگذره. اینم از سفرنامه ما اگه سوالی داشته باشید خوشحال میشم راهنماییتون کنم.

این سفرنامه برداشت و تجربیات نویسنده است و لست‌سکند، فقط منتشر کننده متن است. برای اطمینان از درستی محتوا، حتما پرس‌وجو کنید.

اطلاعات بیشتر